5 Minute Bottle and Box REF

5 Minute Mousse Self-Tan

29,80

Kevätkampanjassa rusketustuotteen ostajalle Tinted Body Glow 60 ml lahjaksi, arvo 16,80€!

”Ultimate party tan!” Tarvitsetko rusketuksen heti? Supernopea ja superkuiva vaahto antaa luonnollisen ja täydellisen rusketuksen heti ja kuivuu alle 5 minuutissa! Helposti ja nopeasti levittyvä ja kuivuva koostumus ei ikinä tahraa tai tahmaa. Pikäkestoinen kullanruskea rusketus jatkaa kehittymistä senkin jälkeen kun merkkiväri on pesty pois. Ruskettavina aineina luonnollista alkuperää olevat DHA, erytruloosi ja DMI. Mukana kaksi muovikäsinettä levitystä varten. Jos sinulla ei ole kokemusta itseruskettavista, tästä tuotteesta on helppo aloittaa, koska se on niin vaivaton levittää.

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Pursota vaahtoa suoraan iholle ja levitä pieni määrä kerrallaan pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Voit pukeutua jo viimeistään viiden minuutin päästä levityksestä. Iho on välittömästi ruskea ja itseruskettava aine kehittyy muutaman tunnin kuluessa. Lisää kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 207 ml.

Rusketustulos: MEDIUM/KESKITUMMA

“5 Minute Wonder”
THE SALON MAGAZINE

“…thanks to tanning experts Fake Bake, you can achieve the Essex golden glow in FIVE minutes without racking up the air miles”
DAILY MAIL