Ale!
60 Minutes Bottle and Box REF
FB_PinkMitt_s

60 Minutes Self-Tan Liquid & levityskäsine

32,80 26,90

Maailman ensimmäinen pitkäkestoinen itseruskettava, joke kehittyy vain yhdessä tunnissa! Suihke on helppo levittää ja antaa nopean kullanruskean rusketuksen. Antaa merkkivärin ansiosta välittömän rusketustuloksen, pysyvän rusketuksen kehittyessä tunnin jälkeen, mutta voimistuen vielä aina kolmeen tuntiin saakka. Pese pois kun haluttu tulos on esillä, mutta viimeistään 3 tunnin kuluttua. Voit siis itse säädellä rusketusastetta! Itseruskettavina ainesosina luonnollista alkuperää oleva DHA, erytruloosi ja DMI. Tummemman rusketuksen saamiseksi käytä useampana päivänä peräkkäin. Mukana pehmeä levityskäsine.

Käyttö: Ravista kevyesti ennen käyttöä. Käytä aina levityskäsinettä tai muita suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi. Suihkuta pienelle alueelle kerrallaan ja tasoittele pyörivin liikkein. Varo levittämästä liikaa kuivempiin ihon kohtiin kuten kyynärpäihin ja polviin. Huuhtele merkkiväri pois 1-3 tunnin päästä. Mitä pidempään annat vaikuttaa, sen syvemmäksi väri kehittyy –  huom! Tuote sisältää voimakkaita ruskettavia aineita, joten se on huuhdeltava pois viimeistään 3 tunnin päästä. Toista käsittely kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Kaikille ihotyypeille ja ihosävyille sopiva koostumus. Mukautuu ihon omaan sävyyn. Koko 236 ml.

Rusketustulos: 1tunnin vaikutusajalla: LIGHT/VAALEA, 2 tunnin vaikutusajalla: MEDIUM/KESKITUMMA, 3 tunnin vaikutusajalla: DARK/TUMMA

“Best New tanning Product.”
BEAUTY MAGAZINE, BEAUTY AWARDS

“Fastest ever tan.”
NOW MAGAZINE

“Best Artificial Tanning Launch.”
SILVER AWARD, PURE BEAUTY AWARDS