Miten itseruskettavat toimivat?

Rusketusreaktio tapahtuu ihon uloimmassa kerroksessa, epidermiksessä, tarkemmin, epidermiksen uloimmassa kerroksessa, joka on nimeltään sarveiskerros tai keratiinikerros.

FakeBake –tuotteet sisältävät kasviperäisiä rusketusaineita DHA, erytruloosi ja DMI.

DHA:ta, eli dyhydroxyacetonea on käytetty itseruskettavissa jo pitkään. Alkuaikojen keltaisista lopputuloksista on nykyteknologian ja kehityksen myötä tultu jo pitkälle ja erittäin luonnollisiin, ihon sävyyn mukautuviin rusketustuloksiin. Käytämme tuotteissamme vain ensiluokkaista DHA:ta, joka reagoi ihon sarveisaineen (keratiinin) sisältämien aminohappojen kanssa kanssa. Se muodostaa nopean rusketuksen, mutta koska ihosolukko uusiutuu, myös rusketus poistuu luonnollisesti sen mukana.

Erytruloosi toimii samalla tavalla kuin DHA, mutta yksinään käytettynä sen luoman rusketustummuus ei riitä. Sitä käytetään koostumuksessa kuitenkin siksi, että yhdessä DHA:n kanssa se kehittää tasaisemman ja kauniimman rusketustuloksen sekä auttaa rusketustulosta pysymään pidempään ja kulumaan pois tasaisemmin ja kauniimmin kuin ilman sitä.

Kaikki FakeBake –itseruskettavat tuotteet sisältävät myös merkkivärin. Se antaa rusketuksen välittömästi ja auttaa rusketuksen tasaisessa levittämisessä. Vaikka merkkiväri jäisi levityksen jälkeen hieman epätasaiseksi, se ei vaikuta suoraan rusketustulokseen, joka tulee olemaan tasaisempi. Merkkiväri lähtee pois ensimmäisessä huuhtelussa paljastaen lopullisen rusketuksen.

des2459_fakebake_250x80px_1438245617__69852