Näin saat kestävän ja tasaisen rusketuksen itseruskettavin FakeBake –tuottein:

1. Levitä itseruskettavat tuotteet aina puhtaalle ja kuoritulle iholle. Varmista, että kuorinta-aine ei sisällä öljyä, joka voi estää rusketusaineen vaikutuksen iholla. Älä käytä kosteusvoidetta itseruskettavan alla. FakeBake –itseruskettavat aineet sisältävät ihoa kosteuttavia ainesosia. Käytä aina levityskäsinettä tai muita suojakäsineitä käsien ja kynsien värjäytymisen estämiseksi.

2. Ravistele pulloa kevyesti ennen käyttöä. Suihkuta tai levitä itseruskettavaa aina pienelle alueelle kerrallaan ja tasoittele pyörivin liikkein. Suosittelemme pehmeän levityskäsineen käyttämistä tasaisen levittämisen varmistamiseksi.

3. Varo levittämästä liikaa tuotetta ihon kuivimpiin kohtiin, kuten kyynärpäihin ja polviin. Jos ihossasi on erittäin kuivia kohtia, voit levittää niihin kevyesti kosteusvoidetta ennen itseruskettavan levitystä, jotta vältät merkkivärin liiallisen tarttumisen kuiviin ihon kohtiin, sekä yliruskettumisen. Tällaisia alueita ihollasi voivat olla esimerkiksi jalkaterät, polvet ja kyynärpäät sekä kädenselät ja kämmenet.

4. Huuhtele merkkiväri pois vaikutusajan päätteeksi, noin 6-8 tunnin kuluttua. Huomaathan, että 60 Minutes Self-Tan Liquid on huuhdeltava pois viimeistään kolmen tunnin päästä levityksestä. Huomaathan, että huuhtelematon merkkiväri saattaa tahrata vaaleita vaatteita.

5. Toista itseruskettavan levitys noin kerran viikossa rusketuksen ylläpitämiseksi. Useampana päivänä peräkkäin tehdyt levitykset syventävät ja tummentavat rusketusta.

Tarkemmat tuotekohtaiset käyttöohjeet löydät pakkauksista. FakeBake -tuotteiden koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja ihosävyille ja ne mukautuvat ihon omaan sävyyn. Rusketuksen aiheuttavat ainesosat ovat kasviperäistä alkuperää olevat dihydroxyacetone (DHA) sekä erytruloosi. Molemmat ovat sokereita, jotka regoivat kemiallisesti ihosta löytyvien aminohappojen kanssa muodostaen rusketuksen. Lue lisää siitä, miten itseruskettavat tuotteet toimivat.