FakeBake -tuotesarja sisältää aineet, tarvikkeet ja laitteet myös suihkurusketuksien tekemiseen. Suihkurusketuksiamme tehdään kauneushoitoloissa ja kampaamoissa. Rusketusaineemme sopivat yhteen kaikkien laadukkaiden suihkurusketuslaitteiden kanssa.

Tarkempaa tietoa Professional -suihkurusketustuotteistamme löydät ammattilaisten Framedaproshop -verkkokaupastamme. Rekisteröitymällä kaupan käyttäjäksi saat näkyviin hinnat ja pystyt tilaamaan tuotteitamme tukkuhintaan.

Suihkurusketuksen muistilista asiakkaalle:
– Kuori ja kosteuta iho vuorokautta ennen suihkurusketukseen tulemista. Älä missään tapauksessa käytä runsaasti öljyä sisältäviä tuotteita, koska ne estävät rusketuksen tarttumisen ihoon.
– Ota mukaan löysät, tummat vaatteet.
– Poista korut, piilolinssit ja silmälasit. Ihon tulee olla puhdas meikistä, hajuvesistä ja kosteusvoiteista. Ota mukaan hiuslenkki hiusten sitomista varten.
– Jalkapohjat suojataan jalkasuojilla ja hiukset myssyllä. Saat myös kertakäyttöiset pikkuhousut halutessasi. Voit pitää päälläsi bikinit jos haluat, mutta suosittelemme mustan värisiä, koska merkkiväri tulee värjäämään ne.
– Suihkurusketuksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia. Päivettynyt iho on aina kaunis ja antaa iloa, piristystä ja hyvää oloa!